Huisdierenverzekering

Huisdieren, Particulier

Een huisdierenverzekering voor uw hond of kat? Steeds meer mensen sluiten voor hun hond of kat een Huisdierenpolis af. Een prettige zekerheid, een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor u en voor uw trouwe kameraad.

U staat er gelukkig niet elke dag bij stil, maar ook uw hond of kat kan een ongeluk krijgen of onverwachts ziek worden. Uw dierenarts kan uw trouwe viervoeter vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Een operatie kost al snel een paar honderd euro en dierenarts rekeningen van meer dan 1.000,- euro zijn geen uitzondering meer.

VKG Huisdierenpolis
Gelukkig is er nu de VKG Huisdierenpolis. Dit is een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten. Deze verzekering vergoedt onverwachte medische kosten als gevolg van een ongeval en/of ziekte. Een prettige zekerheid. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over de rekening van de dierenarts en u kunt altijd uw huisdier de medische zorg geven die nodig is.

De premie die u betaalt is afhankelijk van de leeftijd van uw huisdier, of het een mannetje of een vrouwtje is en voor de hond is het ras ook van invloed op de premie die u betaalt.

Het afsluiten van de VKG Huisdierenpolis is gemakkelijk en een verstandig besluit; het voorkomt een hoop (financiƫle) ellende. Want als uw hond of kat iets overkomt, wilt u toch niet voor een moeilijke keuze komen te staan? Op dat moment wilt u uw hond of kat de medische zorg geven die nodig is, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten.

Bereken uw premie en sluit eventueel direct een verzekering:

Download hier de nieuwe folder van de maatschappij Van Kampen Groep:
     Flyer huisdierenpolis VKG


Tags: , , , , , ,