Zorgverzekering 2016

Particulier, Verzekering, Zakelijk, Ziektekosten

Premies zorgverzekering 2016
De komende periode vragen veel mensen zich weer af of ze wel de juiste zorgverzekering hebben. Voor u als verzekerde is het vooral van belang om te bepalen of u wel de juiste dekking heeft en een scherpe premie. Vaak valt er letterlijk nog winst behalen door de verzekering onder de loep te nemen. Wij van Assurantiekantoor Lampe kunnen u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Forse besparing mogelijk
Dit jaar hebben we een eigen zorgverzekeringvergelijker. Het grote voordeel van deze vergelijker is dat u snel en makkelijk uw huidige verzekering kunt vergelijken met 90% van de zorgverzekeringen in de markt! Hierdoor heeft u bijna direct inzichtelijk hoeveel u en uw gezinsleden komend jaar kunnen besparen. Wij hebben bij gerenommeerde verzekeraars een hoge korting kunnen bedingen. Dit kan voor u oplopen tot een besparing van10% op jaarbasis.

Telefonische ondersteuning
Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Bel dan naar 088-1210207. Onze specialisten op het gebied van zorgverzekeringen staan u graag persoonlijk te woord. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Heeft u een passende verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

Zakelijke relaties (MKB)
Wist u dat werknemers die zich collectief verzekeren via hun werkgever vaker voor een aanvullende dekking kiezen? Hierdoor hebben zij een betere dekking bij ziekte. Dit kan een besparing op uw verzuimkosten opleveren. Als assurantieadviseur hebben wij nu, voor onze zakelijke relaties en hun werknemers, een mooie aanbieding. Wij hebben extra hoge kortingen weten te bedingen bij gerenommeerde verzekeraars. Deze kan oplopen tot wel 10% op jaarbasis! Goed nieuws voor u werknemers maar ook voor u!

zorgverzekering lampe

Ga hier naar de vergelijker: zorgvergelijker 2016 particulier
Ga hier naar de vergelijker: zorgvergelijker 2016 MKB

Wij wensen u succes bij het vinden van uw eerste besparing voor 2016!

Vriendelijke groet,
Assurantiekantoor Lampe

Tags: , , ,