Autoverzekering

Autoverzekering, Nieuws, Particulier, Verzekering

U kunt uw auto gemakkelijk, snel, goed en goedkoop verzekeren via Lampe Verzekeringen! Afhankelijk van de leeftijd van de auto en uw persoonlijke wensen kunnen wij voor u bekijken welke verzekering het best bij u past.

Staat u op het punt uw gloednieuwe auto op te gaan halen bij de dealer, heeft u uiteraard het liefst een all risks verzekering, wellicht met drie jaar nieuwwaarderegeling. De nieuwwaarde is het bedrag dat nodig is om dezelfde (of gelijkwaardige) auto (en eventuele meeverzekerde accessoires) aan te schaffen. Dit geldt ook als het bedrag hoger is dan de oorspronkelijke cataloguswaarde.

Autoverzekering

Koopt u een wat oudere auto, vindt u het misschien voldoende om naast de verplichte WA-verzekering het risico van onder meer diefstal en ruitbreuk af te dekken. Dit wordt veelal aanbevolen voor auto’s van drie tot tien jaar.

Bij zowel WA, beperkt casco als volledig casco heeft u de keuze uit een aantal aanvullende verzekeringen, bijvoorbeeld voor de inzittenden of voor juridische hulp na schade. Bovendien kunt u bij een aantal maatschappijen een noclaimbeschermer meeverzekeren, waardoor u niet terugvalt in bonus/maluskorting na schade.

Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste verzekering en het berekenen van een premie. U kunt via deze website ook direct een aantal verzekeringen afsluiten. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de pagina voor het direct sluiten van verzekeringen.

Even snel zelf een premie berekenen? Premie autoverzekering vergelijken

Tags: , , , , , , , , , ,