Premie berekenen

Bereken online de premie voor uw zorgverzekering

U kunt nu óók zorg onderbrengen bij uw eigen verzekeringsadviseur:
✓ Hoge kortingen via de vergelijker
✓ Gerenommeerde verzekeraars in de vergelijker
✓ Snel en makkelijk in te vullen
✓ Vergelijk op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering
✓ Direct inzicht in uw besparing op uw zorgverzekering
✓ Na vergelijking kunt u direct uw overstap regelen
✓ Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies

zorgverzekering lampe

Uw eerste besparing voor 2016 is binnen handbereik!

Zorg Ontzorgd
“Zorg Ontzorgd” is de nieuwe dienstverlening waarmee Turien & Co. en UPIVA het u makkelijk maakt in de komende zorgcampagne. Met dit kosteloze concept hoeft u nog maar weinig zelf te doen en krijgen uw relaties toch goed advies bij het kiezen van hun zorgverzekering. Belangrijk voordeel, uw klanten worden 24/7 telefonisch door specialisten in zorgverzekeringen te woord gestaan.

Naast Delta Lloyd, Menzis, OHRA en Zilveren Kruis bevat de module de zorgverzekeraars die Turien & Co. vertegenwoordigt: Avéro Achmea, De Amersfoortse en VGZ. Het betreft hier zowel de maatschappijproducten alsmede de Turien aanvullende producten (Primair, Prima, Privilege). Daarmee kan Algemeen Assurantiekantoor Lampe meer dan 90% van de zorgmarkt aan zijn relaties aanbieden. De modules combineren in drie eenvoudige stappen een scherpe premie met passende voorwaarden. Voor iedere verzekeraar geldt een marktconforme provisie.

Bereken online de premie voor uw anderen verzekeringen

Voor particuliere verzekeringen: TOP Online
(lijst met alle online af te sluiten verzekeringen, inclusief de vergelijkingen)

De offerteprocedure is eenvoudig. U heeft slechts drie simpele stappen nodig om de offerte online aan te maken.

Voor zakelijke verzekeringen: neem contact op met ons kantoor.

    1: voer enkele basisgegevens in, die nodig zijn om een offerte te maken
    2: voer de polisgegevens in, die bepalend zijn voor de premie (als u later besluit om door te gaan met een aanvraag zullen later ook de acceptatie gegevens worden gevraagd)
    3: wanneer alle premieberekeningen zijn gemaakt en u de keuze heeft gemaakt gemaakt welke verzekeringen u in het pakket ondergebracht wil hebben, kunt u de offerte en eventueel het aanvraagformulier in Word opmaken of de polisgegevens completeren en polis definitief aanvragen

Op dit moment kunt u via deze website direct een aantal verzekeringen afsluiten. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de pagina voor het direct sluiten van verzekeringen.

De adviezen die u via deze website ontvangt zijn resultaten van de door u verstrekte gegevens. Er kan geen beroep worden gedaan op de gegevens, informatie of adviezen die op de website voorkomen.