Over ons

Achtergrond
Algemeen Assurantiekantoor Lampe bestaat al sinds 1920 en is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de derde generatie Lampe aan het roer van het bedrijf. Onze expertise ligt op het terrein van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Wij werken vanuit ons kantoor in Dordrecht voor de regio Dordrecht en vanuit Helmond voor die regio.

Visie
Vanaf het begin staat een onafhankelijk advies, dat wil zeggen een niet maatschappijgebonden advies, hoog in het vaandel. Deze onafhankelijkheid en daaruit voortvloeiende keuzevrijheid wordt steeds verder uitgebreid waardoor het nu mogelijk is dat u bij vrijwel alle maatschappijen via ons terecht kunt. Ook het aanbod van hypothecaire financieringen is aanzienlijk vergroot waardoor de beste financieringoplossingen mogelijk zijn geworden. Elke maatschappij kenmerkt zich vaak door bepaalde specialisaties waardoor de ene maatschappij nu eenmaal beter bekend is met bepaalde risico’s dan een andere maatschappij voor dezelfde verzekeringsproducten. Door uitbreiding van ons aanbod zijn er dus vrijwel in iedere situatie de juiste oplossingen voorhanden. Onze polisadministratie en schadeafhandelingsmogelijkheden worden verder gemoderniseerd waardoor er meer tijd overblijft voor advies. U kunt er dus van op aan dat wij een gegarandeerd objectief en persoonlijk advies geven. In alle gevallen is dit advies gebaseerd is op de hoogste kwaliteit en zekerheid. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw budget en risicohouding.

Maatwerk
Bij ons kunt u rekenen op een juiste prijs/kwaliteitverhouding en wij kunnen maatwerk leveren. Bovendien kunt u zich veel puzzelwerk en administratieve rompslomp besparen doordat een verzekeringsspecialist uw verzekeringen beheert. In de meeste gevallen kunnen wij uw lopende verzekeringen zonder problemen overnemen. Indien u een bestaande verzekering wilt omzetten naar een andere maatschappij kunt u rekenen op onze overstapservice. Tevens kunt bij ons via Poliscomfort gebruik maken van een complete digitale polisadministratie waarin u tot 21 verschillende maatschappijen diverse verzekeringen met elkaar kunt vergelijken, afsluiten, beheren, muteren en schade melden. Naast het gemak van rechtstreeks afsluiten of omzetten van verzekeringen via onze website blijft ons kenmerk de service aan huis, wat inhoudt dat wij onze klanten desgewenst thuis bezoeken en er vanuit een apart kantoor wordt gewerkt.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij ondermeer lid van de SEH, de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseur.

Dienstverleningsdocumenten
Vanaf 1 juli 2013 is de nieuwe regelgeving rondom het dienstverleningsdocument (DVD) van kracht. Vanaf 1 juli wordt standaard een DVD verstrekt voor producten die per 1 januari 2013 onder het provisieverbod vallen, zodat iedereen in staat wordt gesteld financiële ondernemingen met elkaar te kunnen vergelijken voordat een keuze wordt gemaakt. Daarom moet er, voorafgaand aan het advies, een DVD verstrekt worden.

Er bestaan drie dienstverleningsdocumenten. Klik hieronder om de betreffende dienstenwijzer van Assurantiekantoor Lampe te downloaden. Daarin vindt u een beschrijving over onze ondersteuning bij het vergelijken en afsluiten. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen.

Dienstverleningsdocument vermogen opbouwen
Dienstverleningsdocument risico’s afdekken
Dienstverleningsdocument hypotheekaanvraag

Medewerkers Assurantiekantoor Lampe

Frans Lampe
Eigenaar Assurantiekantoor Lampe
Telefoon: 078-6160444
Dordrecht
E-mail: flampe@lampe-verzekeringen.nl

John Mattens
Mede-eigenaar Assurantiekantoor Lampe
Telefoon: 0492-515383
Helmond
E-mail: jmattens@lampe-verzekeringen.nl

Helen van Zeben
Medewerker Assurantiekantoor Lampe
Dordrecht
E-mail: hvzeben@lampe-verzekeringen.nl


Bram Levisson
Medewerker Assurantiekantoor Lampe
Dordrecht
E-mail: blevisson@lampe-verzekeringen.nl


Sacha Diepstraten
Medewerker Assurantiekantoor Lampe
Dordrecht
E-mail: sdiepstraten@lampe-verzekeringen.nl